Жителя Одеського районі затримали під час збуту психотропної речовини

0
24

Поліцейські викрили жителя Одеського району в оборудках з особливо небезпечною психотропною речовиною.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Співробітники відділення поліції задокументували факт реалізації жителем Красносільської територіальної громади особливо небезпечної психотропної речовини – Alfa-PVP, обіг якої заборонено. Затримали фігуранта під час збуту «товару» на одній з вулиць села Іллічанка.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу три пакетики з психотропом, що підтвердили за допомогою експрес-тесту, гроші, отримані зловмисникам за незаконну оборудку, а також інші речові докази, що становлять інтерес для слідства. Речовини скеровані на експертизу, якою, зокрема, буде встановлено їх вагу.

Також в ході слідства поліцейські з’ясували, що в суді на розгляді знаходиться обвинувальний акт щодо фігуранта за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Правопорушника затримали, повідомили йому про підозру. За цей злочин підозрюваному загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: 048.ua