15 тисяч гривень або на передову: в Одесі викрили військовослужбовця в одержанні вигоди

0
50

В Одесі викрили правопорушника, який вимагав у підлеглого хабар за невнесення його прізвища до списків військовослужбовців, які підлягають ротації у зону активних бойових дій.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Протиправну діяльність військовослужбовця керівної ланки задокументували слідчі. Під час реалізації оперативної інформації правоохоронці затримали підозрюваного «на гарячому» одразу після передачі йому обумовленої суми в розмірі 15 тисяч гривень. Речові докази у зловмисника вилучили.

"Слідчі повідомили правопорушнику про підозру в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди", – розповіла начальниця відділення слідчого відділу територіального підрозділу поліції Валентина Горошко.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення. Триває слідство.

Джерело: 048.ua