Чоловік з Одещини, який вбив свою дружину, отримав обвинувальний вирок суду

0
54

Правопорушник нещадно побив потерпілу, унаслідок чого вона померла, а тіло небіжчиці закопав.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Поліцейські викрили зловмисника ще у червні минулого року, коли до них звернувся депутат Іванівської селищної ради з проханням розшукати місцеву мешканку, яку майже два місяці не бачили за місцем проживання.

Правоохоронці встановили, що жінку позбавив життя її чоловік.

Зрозумівши, що його викрили, правопорушник зізнався: у травні між ним та дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння та під впливом емоцій побив жінку кулаками, а коли та втратила свідомість – залишив її, а сам пішов з дому. Згодом, повернувшись, він виявив дружину мертвою і, щоб приховати злочин, загорнув її тіло у ковдру та закопав у сараї на території своєї садиби, а сусідам розповідав, що вона поїхала за кордон до сестри.

Поліцейські затримали правопорушника в процесуальному порядку, а суд пізніше обрав йому на час слідства запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Провівши повне розслідування та зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення у вбивстві. Суд, дослідивши зібрані поліцейськими докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років", — зазначили в повідомленні.

Джерело: 048.ua