Дільничний у Пересипському районі Одеси спіймав «на гарячому» розповсюджувача наркотиків

0
25

Місцевий парубок розкладав на вулиці «закладки» з метадоном. За скоєне він може провести за ґратами щонайменше чотири роки.

Про це інформає пресслужба поліції в Одеській області.

Вчора вдень на вулиці Академіка Заболотного дільничний територіального відділу поліції помітив молодого чоловіка, коли той фотографував місце схованки з наркотиком. На місце події поліцейський викликав слідчо-оперативну групу, яка, окрім зробленої молодиком «закладки», вилучила ще 10 згортків, які він зберігав при собі і не встиг розкласти для «клієнтів». Також у нього вилучили телефон з інформацією, що підтверджує його злочинну діяльність.

За допомогою експрес-тесту правоохоронці встановили, що в пакуночках знаходиться наркотичний засіб – метадон, і скерували його на експертизу, зокрема для встановлення ваги. Зі слів затриманого – 24-річного одесита – наркотик він придбав через один з телефонних месенджерів для подальшого збуту за грошову винагороду.

«За скоєний злочин, що кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Наразі ми клопочемо щодо обрання судом підозрюваному запобіжного заходу. Надалі встановлюватимемо канал постачання молодикові наркотиків та повне коло осіб, причетних до наркотрафіку», — зазначила заступник начальника слідчого відділення відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Наталія Мрочко.

Джерело: 048.ua