Гралися у дворі і зникли: одеські правоохоронці розшукали двох зниклих дітей

0
20

Одеські поліцейські розшукали та повернули додому семирічного Артема та його п’ятирічну сестричку Ангеліну, які, граючись у дворі без догляду дорослих, залишили придомову територію і пішли аж за кілька кілометрів від дому.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася у неділю ввечері на вулиці Семена Палія. Про зникнення онуків з двору до поліції повідомила бабуся, зазначивши, що періодично виглядала до дітей, але у якусь мить їх не стало.

"Правоохоронці перевірили довколишні двори багатоповерхівок, підʼїзди будинків та дитячі майданчики. Через годину хлопчика та дівчинку розшукали на іншій вулиці, за два кілометри від дому. Братик з сестричкою гралися на дитячому майданчику біля фонтану. На щастя, стосовно них жодних протиправних дій скоєно не було.

Поліцейські повернули дітей додому. З ними та бабусею, яка сама виховує онуків, правоохоронці провели роз'яснювальну роботу щодо недопущення аналогічних випадків та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення", — розповіли в поліції.

Джерело: 048.ua