Круте авто по ціні Daewoo Lanos: що можна купити в Одеській області, — ФОТО

0
14

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику. Минулого разу ми підбирали автомобілі для різних потреб за ціною Daewoo Lanos. Цього разу ми подивимося, яке круте авто можуть дозволити собі молоді хлопці за ціною вищезгаданого бюджетника.

В Одеській області найдешевший Lanos на ходу коштує 1300 доларів. Зовні машина виглядає настільки погано, що вже навіть не цікавить й технічний стан. Салон дещо в кращому стані, але не на багато.

Найдорожчий Lanos в нашому регіоні продають за 4500 тисяч доларів.

«Автомобіль був придбаний у місті Жовті Води Дніпропетровської області. Використовувався для пересування в межах міста. У 2020 році був перевезений до Одеси. Також використовувався в межах міста. Автомобіль продається разом з комплектом зимової гуми», — вказав в описі продавець.

Цього разу розбіг цін виявився таким самим, який ви можете побачити у попередньому матеріалі. Тепер подивімося, яке круте авто можна придбати в цьому ціновому діапазоні.

Почнемо з Mercedes-Benz S-Class 1999 року випуску з 5-літровим бензиновим двигуном. Коробка передач автоматична. Ціна: 4200 доларів.

На фото машина виглядає нормально. Салон теж у відносно нормальному стані, хоча й має багато затертих місць.

Але перед придбанням такого авто потрібно добре подумати, оскільки його утримання в перспективі може стати дорожчим за саму машину.

Тепер розглянемо BMW 3 серії у кузові кабріолет. Рік випуску: 2003. Двигун бензиновий з об'ємом у два літри. Автоматична коробка перемикання передач. Ціна: 4400 доларів США.

Зовні машина виглядає нормально, хоча має певні нюанси. Салон теж в нормальному стані, якщо не звертати увагу на сидіння, які вже навряд вийде врятувати.

Переходимо до Mercedes-Benz CLK 1998 року випуску. Під капотом дволітровий бензиновий двигун. КПП механічна. Ціна: 4500 доларів.

На знімках машина виглядає охайно, але є дрібні нюанси по ЛКП. А от до салону немає жодних претензій.

Продовжує добірка Volkswagen Golf GTI 1998 року. Під капотом турбований бензиновий двигун об’ємом 1.8 літра. Механічна КПП. Ціна: 4500 доларів.

На знімках кузов виглядає відмінно. Не видно жодних нюансів. А от фото салону автор додав лише одне. Воно зроблене в темну пору, ще й з такого ракурсу, що зрозуміти щось по ньому неможливо.

Наостанок розглянемо Hyundai Coupe (Tiburon) 2005 року випуску. Під капотом дволітровий бензиновий двигун. Ручна КПП. Ціна: 4500 доларів.

На фото видно, що в автомобіля є проблеми по кузову, зокрема по лакофарбовому покриттю. А от салон зберігся непогано.

Наголошуємо, що ми не рекомендуємо до покупки жоден з автомобілів, який потрапив у добірку, а лише показуємо ситуацію на ринку по Одеській області.

Варто пам’ятати, що верхня ціна на Daewoo Lanos — це нижня ціна на більшість автомобілів, які потрапили у добірку.

Джерело: 048.ua