Круте купе по ціні Daewoo Lanos: яке авто можна купити в Одеській області, — ФОТО

0
32

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику, в рамках якої ми шукаємо цікаві автомобілі за ціною Daewoo Lanos. Цього разу ми подивимося, яке купе можна придбати з обмеженим бюджетом.

В Одеській області вже тривалий час продається Lanos за 1300 доларів. Це найдешевший варіант на ходу. Причина, чому це авто не купують, може полягати в тому, що кузов та салон у дуже поганому стані.

Найдорожчий Daewoo Lanos також залишається незмінним. Його й досі намагаються продати за 4200 доларів, але покупець досі не знайшовся.

В діапазоні від 1300 до 4200 доларів ми знайшли п’ять автомобілів в кузові купе.

Відкриває добірку Isuzu Gemini 1991 року випуску. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 1.6 літра. Механічна коробка перемикання передач. Передній привід.

Фотографій в оголошенні мало, але навіть на них видно, що авто в гарному стані як зовні, так і всередині.

«Продам рідкісний екземпляр. Чистий японець! Праворукий. Вся електрика, механіка працює. Антикорозійне дно із заводу. Кондиціонер працює. Віддаю купу запасних деталей від бамперів до дверей. Зимові та літні колеса. Авто зараз в Одесі. Авто привертає увагу. Господар», — вказав в описі продавець.

Переходимо до Toyota Corolla Levin 1992 року випуску. Автомобіль оснащений бензиновим двигуном об’ємом 1.6 літра. Механічна КПП. Передній привід.

По кузову видимих нюансів немає. Є проблеми з лакофарбовим покриттям. Салон охайний та в доброму стані.

«4AGE silver top на механіці. За 2 роки вклав близько 7000$. Повне переоформлення», — вказав в описі продавець.

На черзі Toyota Paseo 1996 року випуску. В рух автомобіль приводить бензиновий двигун об’ємом півтора літра. Механічна коробка передач. Передній привід.

На знімках машина виглядає дуже добре як ззовні, так і всередині. Але не без нюансів, наприклад, на передньому бампері почала облазити фарба.

«Автомобіль дружини. В сім'ї вже понад 4 роки. Повністю обслугована й на повному ходу. Техогляд робили кожні 7 тисяч. Машина невибаглива, дешева в обслуговуванні та надійна. Для продажу перефарбували диски. Гарне й нове покриття. Нова всесезонна гума, якій пів року. Нові EVA килимки. Є незначні нюанси. Метал цілий й практично без гнилі. Місяць тому встановили нову аудіосистему та CarPlay з камерою», — вказав в описі продавець.

Тепер розглянемо Ford Cougar 1999 року випуску з дволітровим бензиновим двигуном. Коробка передач механічна. Передній привід.

По кузову очевидних дефектів не видно. Салон у пристойному стані.

«Продається спритна й маневрена кішечка. Машинка дуже доглянута і виглядає відмінно. Дуже добре тримає дорогу і круті повороти на високих швидкостях. Це рідкісна й унікальна машина у відмінному стані на свої роки. Може здатися, що через її рідкість будуть проблеми із запчастинами, але з цим проблем немає, оскільки вся ходова побудована на базі Ford Mondeo, для якої запчастини завжди у вільному доступі.

Машиною володів 5 років і протягом цього терміну вона отримувала найкраще і своєчасне обслуговування. Було перебрано майже всю ходову, замінено поршневі кільця, прокладку під головкою + комплект прокладок всмоктування вихлопної чаші, прокладку на роликах, термостат, датчик холостого ходу, приводний ремінь, ремінь ГРМ, лівий шрус, чашки передніх стійок амортизаторів, стійки заднього стабілізатора, гальмівні диски, гальмівні колодки та шланги. Проведено капітальний ремонт генератора, гальмівних супортів і насоса ГПК (гідравлічний підсилювач керма). Повністю переварені пороги й днище (головна проблема всіх машин такого віку). Регулярні ТО проводилися своєчасно. Гаражне зберігання. Комплект зимової гуми.

Мінуси: два маленьких "рижика" на передньому лівому крилі, потертість на лівій частині заднього бампера, потрібно замінити лампочку світла на годиннику на приборці, замінити задній лівий кабель ABS.

З крутих речей: вихлопна труба з відмінним звуком; дах, диски, дзеркала і задні ліхтарі у чорному кольорі; значки пуми; саб у величезному багажнику.

Ця кицька привертає увагу на вулиці!

Автозвук: попереду встановлені колонки jbl g17-6 2x; задні колонки — jbl stage 502; динаміки живляться від 4-канального 1100-ватного підсилювача Renegade; коробка Clarion 350w rms; саб живиться від підсилювача crunch GTI 2200», — вказав в описі продавець.

Наостанок розглянемо Mercedes-Benz CLK-Class 1998 року випуску. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 3.2 літра. Автоматична КПП. Задній привід.

На знімках автомобіль має непоганий вигляд. По кузову не видно критичних моментів. Салон охайний, але сильно затерте кермо.

«Чудове авто, в якому все працює. Новий радіатор кондиціонера, колодки, масло і фільтра», — зазначив в описі продавець.

Джерело: 048.ua