На Одещині 449 нарядів поліції надають допомогу людям, які стали заручниками негоди

0
54

На Одещині поліцейські продовжують ліквідовувати наслідки негоди та надавати допомогу людям, які стали її заручниками. Станом на 13 годину 28 листопада на території регіону працює 449 нарядів поліції.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

З 26 листопада до правоохоронців надійшло 94 повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди, з яких 12 – із потерпілими, але без загиблих та госпіталізованих.

"І цю добу чимало у поліцейських було роботи з рейсовими автобусами, які з’їхали з дороги, далекобійними вантажівками, що позастрягали на узбіччях. Одному далекобійнику стало зле, поліцейські відвезли його в лікарню з підозрою на інсульт.

У зв’язку з поганими погодними умовами дев’ять автобусів зі 187 пасажирами, серед яких 14 дітей, застрягли на території Румунії. Щойно їм було забезпечено в’їзд до міста Рені, їх розмістили в одному із місцевих кафе. Зараз поліцейський офіцер громади розвозить людей до місць тимчасового проживання.

Також в Рені допомога поліцейських знадобилася чотирьом хворим, котрі потребують гемодіалізу. Доїхати до лікарні самостійно вони не могли, тож поліцейський офіцер громади відвіз їх своїм транспортом", — розповіли у поліції.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомляє, що на автомобільних дорогах загального користування М-15 Одеса – Рені, М-05 Київ – Одеса та М-16 Одеса – Кучурган рух відновлений для легкових транспортних засобів з організованим реверсним рухом на вузьких ділянках.

Джерело: 048.ua