На Одещині нетверезий водій насмерть збив молодого хлопця, — ФОТО

0
19

Поліцейські розшукали водія, який у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП у Роздільнянському районі та втік з місця події. За скоєне йому загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Про подію, що сталася вчора, 26 липня, близько 23-ї години у селі Майорське, поліцейських та медиків сповістив випадковий свідок.

Лікарі, які прибули на місце ДТП, констатували смерть 20-річного місцевого жителя.

Поліцейські впродовж кількох годин розшукали за місцем мешкання 34-річного водія, причетного до даної автопригоди. На території його домоволодіння виявили легковий автомобіль BMW з відповідними пошкодженнями та біологічними слідами на кузові. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Чоловік пояснив, що, рухаючись селом, виїхав на зустрічну смугу руху і ненавмисно здійснив збив пішохода, який рухався по проїзній частині дороги в попутному напрямку. Після скоєного він не зупинився, а покинув потерпілого і місце події.

Перевірка чоловіка на стан сп’яніння показала, що він був нетверезий, в його організмі виявили 1.14 проміле алкоголю, що у майже шість разів перевищує допустиму норму.

Джерело: 048.ua