На різний смак, колір та ціну: огляд на оренду автівок економ-класу в Одесі

0
30

Сайт 048.ua підготував добірку орендних авто економ-класу в Одесі.

Якщо вам потрібна автівка на будь-який період, для особливої події чи для щоденних поїздок у справах ви можете орендувати авто. Для цього потрібен ваш паспорт та водійське посвідчення, а також досвід водіння не менше 2-х років та вік зазвичай від 21 року.

Hyundai Accent IV з заставою

Це практичний автомобіль, який підходить для будь-яких цілей: від робочих справ до відпустки з сім'єю, а також у випадках, коли ви продали автівку або шукаєте підміну поки ваш транспортний засіб знаходиться на СТО. Лідер економ-класу, для тих, хто не хоче переплачувати і при цьому бажає їздити з комфортом.

Переваги авто: автоматична коробка передач, мультимедійна система з USB-роз'ємом, підігрів передніх сидінь, додаткове освітлення, яке допомагає водію бачити краще в темряві; система допомоги при паркуванні, обсяг багажника: 400 л.

Ціна:

Застава за авто, 8500 грн

Чим більшу кількість днів ви обираєте для оренди авто, тим вигідніше. Від 26 діб ціна оренду цього авто 1000 грн на добу, а якщо плануєте взяти авто на короткий строк від 1 до 3 діб, це коштуватиме 1500 гривень за добу.

Renault Logan TDI з заставою

Якщо в автомобілях цінуєте простоту та комфорт без зайвих витрат, то обирайте прокат Renault Logan в Одесі. Компактний ззовні та просторий всередині ― надійний помічник у великому місті.

Переваги авто: Двигун об'ємом 1,5 л. (90 к.с.) з механічною коробкою передач ― оптимальний варіант для розгону та плавних маневрів. Економний розхід дизельного пального ― 4,4 л на 100 км. Габарити автомобіля дозволяють розмістити 5 осіб, а багажник на 510 л вмістить все необхідне для сімейної подорожі. Безпека руху гарантована системою ABS та внутрішньою системою SRS.

Ціна: Застава за авто, 8500 грн

Чим більшу кількість днів ви обираєте для оренди авто, тим вигідніше. Від 26 діб ціна оренду цього авто 850 грн на добу, а якщо плануєте взяти авто на короткий строк від 1 до 3 діб, це коштуватиме 1200 гривень за добу.

Ford Fiesta без застави

Основні вимоги до орендаря — це вік від 23 років і стаж водіння від 2 років.

Компактний з невеликою витратою палива автомобіль для поїздок або подорожі по Одесі, тоді в оренду пропонуємо взяти Форд Фієста. Малолітражний автомобіль класу B з витратою палива 4,6 літра, досить високим кліренсом для даної моделі в 167 мм, багажним відділенням 276 літрів з можливістю збільшення об'єму за рахунок складених задніх сидінь до 980 літрів стане гарним супутником у вашій подорожі.

Ціна: Чим більшу кількість днів ви обираєте для оренди авто, тим вигідніше. Від 26 діб ціна оренду цього авто 1176 грн на добу, а якщо плануєте взяти авто на короткий строк від 1 до 3 діб, це коштуватиме 1764 гривень за добу.

Skoda Fabia без застави

Ця модель вважається однією з кращих варіантів в своєму класі. Бензиновий двигун має високі характеристики стійкості до зношування, всього 1.4 л. на 85 к. с. забезпечує впевнену їзду в помірному темпі. Зазвичай потрібно в середньому 5.9 літрів бензину на 100 км. Є електропідіймач стекол, кондиціонер і USB.

Додаткові переваги:

· AUX / USB

· Bluetooth

· Круїз контроль

· Мультифункціональне кермо

· Парктронік задній

Ціна: Чим більшу кількість днів ви обираєте для оренди авто, тим вигідніше. Від 26 діб ціна оренду цього авто 1218 грн на добу, а якщо плануєте взяти авто на короткий строк від 1 до 3 діб, це коштуватиме 1638 гривень за добу.

Джерело: 048.ua