На вулицях Одеси продовжують наводити лад, – ФОТО

0
25

Комунальні служби Одеси продовжують щодня забезпечувати належний санітарний стан у місті. У всіх районах проводиться санітарне прибирання вулиць, тротуарів, зелених зон та інше.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Працівники житлово-комунальних сервісів (ЖКС) щодня виходять на перше та друге прибирання прибудинкових територій, які знаходяться на їх обслуговуванні. Виконуються роботи з підмітання територій біля будинків (дворів), спустошення урн, прибирання випадкового сміття, збирання гілок та опалого листя, розбір та вивезення незаконних сміттєзвалищ, наведення ладу у парадних.

Фахівці КП «Міські дороги» кожен ранок розпочинають з механічного та ручного прибирання вулиць Одеси. Протягом дня виконують роботи з миття та фарбування зупинкових комплексів, відновлення плиткового покриття та ямкового ремонту доріг і тротуарів. Регулярно проводяться роботи з ремонту зливових решіток і дощоприймачів, а також очищення від трави, сміття і мулу гідротехнічних споруд (буферний ставок, Хаджибейський канал і т. ін.), які сприяють відведенню води під час злив з вулиць Одеси і запобігають сильним підтопленням.

Щодня працівники Комунального підприємства «Одесміськсвітло» виконують роботи з відновлення кабельних ліній, ремонту трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, проводять заміну ламп і світильників, відновлюють опори зовнішнього освітлення, які виходять з ладу внаслідок дорожньо-транспортних аварій.

Робітники Комунального підприємства «Міськзелентест» кожен день розпочинають з поливу молодих дерев і клумб, а також з прибирання підпорядкованих територій. У рамках весняних робіт озеленювачі виконують покіс трави, прополювання квітників, рихлення ґрунту та висадження квітів по всьому місту.

З настанням теплих днів додалося роботи й у співробітників Комунального підприємства «Сервісний центр». Фахівці КП щодня доглядають за міськими фонтанами та бюветами, виконують санітарне прибирання прилеглих до підвідомчих об’єктів територій.

Джерело: 048.ua