Оренда квартир в Київському районі Одеси: п’ять варіантів від 5 500 гривень

0
31

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти однокімнатних квартир в Київському районі Одеси, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість стартує від 5 500 гривень.

Зазначимо, що Київський район – один із чотирьох в місті та розташований на півдні Одеси. Основну частину району становить житлова забудова, проте є і промислові будівлі. Тут добре розвинена транспортна розв’язка, оскільки відстань від центру міста досить значна.

Квартира на вулиці Вільямса

Вартість проживання за місяць: 5 500 грн.

Однокімнатна квартира, загальною площею 26 м², знаходиться на передостанньому, десятому поверсі.

Планування роздільне, тобто квартира-студія, санвузол також суміжний, балкона немає. Ремонт виглядає свіжим, кількість меблів невелика. Побутова техніка наявна така: холодильник, газова плита, електричний чайник, пральна машина, телевізор.

“Можлива оренда паркомісця. Транспортна розв'язка. Близькість шкіл, садочків, супермаркет. До моря 15 хв пішки”, – зазначили в повідомленні.

Квартира на проспекті Небесної Сотні

Вартість проживання за місяць: 6 500 грн.

Квартира знаходиться на дев’ятому поверсі та має площу 45 м².

Планування роздільне, окрема спальна кімната, вітальня спільна з кухнею, санвузол суміжний, балкона немає. Ремонт виглядає свіжим та сучасним, виконаний в одному стилі, кількість меблів невелика. Побутова техніка присутня така: варильна панель, холодильник, телевізор, кондиціонер, пральна машина.

В повідомленні зазначили, що в будинку є генератор.

Квартира на вулиці Корольова

Вартість проживання за місяць: 7 000 грн.

Квартира має загальну площу 34 м² та знаходиться на четвертому поверсі.

Планування роздільне, санвузол суміжний, є балкон.

Ремонт виглядає свіжим та сучасним, кількість меблів достатня. Побутова техніка присутня така: пральна машина, газова плита, мікрохвильова піч, електричний чайник, холодильник, кондиціонер.

В повідомленні зазначили, що проживати з тваринами не дозволено. Квартира здається через посередника.

Квартира на вулиці Архітекторська

Вартість проживання за місяць: 6 999 грн.

Квартира, загальною площею 38 м², розміщена на десятому поверсі.

Планування роздільне, санвузол суміжний, є балкон та гардеробна. Ремонт виглядає свіжим, кількість меблів достатня. Побутова техніка присутня така: холодильник, варильна панель, духова піч, мікрохвильова піч, електричний чайник, пральна машина, телевізор.

“Квартира з євроремонтом у мальовничому Перловому кварталі, серед зелених насаджень і доглянутих територій. Територія, що охороняється, з консьєрж-сервісом і відеоспостереженням, що забезпечує ваше спокійне і комфортне проживання”, – додали в повідомленні.

Квартира на вулиці Вільямса

Вартість проживання за місяць: 7 000 грн.

Квартира має площу 42 м² та знаходиться на п’ятому поверсі.

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає. Ремонт виглядає свіжим, деякі меблі застарі, але більшість у доброму стані та достатній кількості. Побутова техніка присутня така: холодильник, мікрохвильова піч, електричний чайник, варильна панель, духова піч, телевізор, пральна машина, кондиціонер.

В повідомленні зазначили, що житло здається через посередника для сімейної пари або однієї людини без тварин.

Джерело: 048.ua