Оренда квартир в Одесі: п’ять різних варіантів до 6 000 гривень

0
27

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість не перевищує 6 тисяч гривень.

Квартира на вулиці Корольова

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн. В повідомленні заначили, що ціна договірна.

Квартира розміщена на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку та має загальну площу 34 м².

Планування роздільне, суміжний санвузол, є балкон. В повідомленні вказали, що будинок готовий до блекауту: працює інтернет, ліфт, водопостачання, опалення та підключене резервне живлення.

Ремонт у квартирі не сучасний та не надто свіжий, проте у нормальному стані та придатний для проживання. Меблі хоч і старі, але в достатній кількості. З техніки у житлі є: пральна машина, холодильник, плита, електрочайник, бойлер.

Квартира знаходиться в Київському районі, що доволі віддалено від центру міста. Втім, тут добре розвинена транспортна розв'язка та інфраструктура.

Квартира на вулиці Філатова

Вартість проживання за місяць: 5 500 грн.

Квартира, загальною площею в 32 м², розміщена на другому поверсі хрущовки 90-х років будування.

Планування роздільне та притаманне будинкам такого типу: суміжний санвузол, невеликий балкон, коридор при вході, одна велика кімната та маленька кухня.

Ремонт в поєднанні зі старою квартирою, виглядає несвіжим, проте придатним для проживання. В повідомленні вказали, що ремонт проводили.

Меблі та техніка присутні, проте в невеликій кількості. З наявної техніки присутній холодильник, плита, бойлер, пральна машина. У квартирі не можна проживати з дітьми та тваринами.

Житло знаходиться в районі Черемушки, що відносно недалеко від центру, до того ж добре розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира на вулиці Паркова

Вартість проживання за місяць: 5 700 грн.

Квартира розміщена на останньому, другому поверсі та має загальну площу 27 м².

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає.

У квартирі доволі сучасний та свіжий ремонт, виконаний у світлому мінімалізмі.

Меблі та техніка присутні, але в невеликій кількості. В житлі є холодильник, пральна машина з режимом сушіння, бойлер, невелика плита на 2 конфорки. Телевізора немає, наявність інтернету не зазначили.

Квартира знаходиться в районі Автовокзалу, що досить поруч з центром міста. Інфраструктура розвинена посередня, транспортна розв’язка добре.

Квартира на вулиці Архітекторська

Вартість проживання за місяць: 6 000 грн.

Квартира з загальною площею в 44 м², знаходиться на 15-му поверсі.

Планування роздільне: коридор розділяє всі кімнати, санвузол суміжний, є балкон. В повідомленні зазначили, що будинок підготували до блекауту: працює ліфт та опалення.

Ремонт відносно свіжий, достатня кількість меблів. З побутової техніки присутні: холодильник, кондиціонер, варильна панель та духова шафа, пральна машина. Також дозволяють проживання з дітьми.

Квартира розміщена в районі Таїрове, що доволі віддалено від центру міста. Втім, тут добре розвинена транспортна розв'язка та інфраструктура.

Квартира на вулиці Рішельєвська

Вартість проживання за місяць: 6 000 грн.

Квартира знаходиться на останньому, другому поверсі та має загальну площу 26 м².

Планування суміжне, санвузол також, балкона немає. Ремонт виглядає свіжим, виконаний в одному стилі.

Враховуючи невелику площу житла, кількість меблів та техніки достатньо. Є телевізор, холодильник, пральна машина, невелика плита на 2 конфорки, бойлер. Проживати з дітьми чи тваринами не дозволяють, квартира здається через посередника.

Житло знаходиться в Приморському районі, в самому центрі старого міста. Тут чудово розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Джерело: 048.ua