Оренда квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 7 000 гривень

0
21

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти однокімнатних квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість стартує від 7 000 гривень.

Квартира на вулиці Марсельська

Вартість проживання на місяць: 7 000 грн.

Однокімнатна квартира, загальною площею 40 м², знаходиться на дев’ятому поверсі.

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає, є гардеробна. Ремонт виглядає свіжим, у квартирі багато сонячного світла, меблі в гарному стані. Побутова техніка присутня така: варильна панель, духова піч, телевізор, холодильник. У квартирі дозволили проживати з невеликим песиком чи котиком.

Житло розташоване в Пересипському районі.

Квартира на вулиці Грушевського

Вартість проживання на місяць: 7 500 грн.

Квартира, що знаходиться на третьому поверсі, має загальну площу 37 м².

Планування роздільне, санвузол суміжний, є балкон. Ремонт виглядає свіжим та сучасним, меблі в гарному стані.

"Кухня з виходом на балкон, є кондиціонер, телевізор. У квартирі виконаний ремонт, укомплектована меблями і побутовою технікою. У комплексі ведеться цілодобове відеоспостереження, консьєрж", – зазначили в повідомленні.

Житло здається через посередника.

Квартира поряд з Дерибасівською

Вартість проживання на місяць: 7 500 грн.

Квартира має загальну площу 20 м², але вона дворівнева, знаходиться на передостанньому, другому поверсі.

Планування суміжне, санвузол суміжний, є балкон, на другий рівень ведуть сходи. Ремонт свіжий, виконаний у світлих кольорах.

“Квартира повністю укомплектована побутовою технікою та обладнанням (wi-fi, кондиціонер, смарт-телевізор, холодильник, електричний чайник, індукційна плита, бойлер, мікрохвильовка, праска з прасувальною дошкою, пральна машина). На першому рівні розташований кухонний куточок, обідній/робочий стіл із розетками над столом для роботи за комп'ютером і санвузол. Кухонний куточок укомплектований: посудом, столовими приборами, тарілками і чашками для двох персон, а також каструлями, сковорідкою. На другому рівні розташована спальня: відкриті вішалки для одягу, двоспальне ліжко з гіпоалергенними подушками, ковдрою, бавовняною постільною білизною. Санвузол укомплектований: бойлером, унітазом, раковиною, дзеркалом, душ кабінкою і набором рушників”, – написали в оголошенні.

Проживати дозволили з маленьким собакою чи котом.

Квартира в Київському районі

Вартість проживання на місяць: 8 000 грн.

Загальна площа однокімнатної квартири складає 52 м² та розміщена вона на п’ятому поверсі.

Планування роздільне, санвузол суміжний. Ремонт виглядає свіжим, виконаний в одному стилі, меблі в гарному стані.

“У квартирі є все необхідне для комфортного життя: нові меблі та техніка. У спальні велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа-купе, комод і великий плазмовий телевізор, кондиціонер. Великий двокамерний холодильник, духовка. Телевізор на кухні, пральна машина, сушарка, електрочайник, Wi-Fi. Опалення індивідуальне газове: є лічильник. У дворі є безкоштовне паркомісце. Зручна транспортна розв'язка”, – зазначили в оголошенні.

Квартира в ЖМ “15 Перлина”

Вартість проживання на місяць: 8 000 грн.

Квартира знаходиться на дев’ятому поверсі та має площу 43 м².

Планування роздільне, санвузол суміжний, балкона немає. Ремонт виглядає свіжим та сучасним, виконаний в одному стилі. Меблі в гарному стані та достатній кількості. Побутова техніка присутня така: холодильник, варильна панель, духова піч, кондиціонер, пральна машина. Також зазначили, що є посудомийна машина та телевізор.

Проживати дозволили з вихованим котиком. Житло знаходиться в Київському районі.

Джерело: 048.ua