Оренда квартир в Одесі: п’ять різних варіантів за 5 тисяч гривень

0
39

Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість не перевищує 5 тисяч гривень.

Квартира на вулиці Генерала Петрова

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн.

Квартира, загальною площею в 33 м², розміщена на 3-му поверсі Хрущовки. Планування в помешканні роздільне, одна кімната, санвузол суміжний, є балкон.

У квартирі є необхідні меблі та деяка техніка: холодильник, бойлер, пральна машина, плита та духова шафа, телевізор, інтернет. Посередник зазначив, що в помешканні проводили косметичний ремонт.

Район знаходиться досить далеко від центра міста, проте добре розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира на вулиці Буніна

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн.

Однокімнатна квартира, що має загальну площу 25 м², розміщена на останньому, другому поверсі.

Ремонт у квартирі несвіжий й застарий, санвузол суміжний, планування роздільне. Меблі та деяка побутова техніка присутні: є кондиціонер, холодильник, телевізор, пральна машина, дошка для прасування. В повідомленні зазначили, що проживання дозволене для 1-2 людей.

Квартира розміщена в самому центрі міста, поряд з вулицею Дерибасівська, де відмінно розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира на вулиці Космонавтів

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн.

Квартира знаходиться на четвертому поверсі в Хрущовці та має площу 31 м². Планування стандартне для такого типу будників: суміжний санвузол, роздільні кімнати, балкон.

У квартирі помітний косметичний ремонт, наявні меблі та деяка побутова техніка: холодильник, плита та духова шафа, кондиціонер, пральна машина.

Район розміщений достатньо поруч з центром, траспортна розв’язка розвинена добре. Також тут непогано розвинена інфраструктура, поряд парк Горького, ринок, аптеки та магазини.

Квартира на вулиці Жуковського

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн.

Загальна площа однокімнатної квартири на другому поверсі – 35 м². Планування роздільне, санвузол суміжний, є балкон та простора кімната.

У квартирі старий ремонт, що потребує оновлення. Необхідні меблі й побутова техніка присутні, але також потребують заміни, оскільки піддаються сумнівам щодо необхідного функціонування.

Квартира розміщена в Приморському районі, в центрі міста, де чудово розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира на вулиці Архітекторська

Вартість проживання за місяць: 5 000 грн.

Квартира знаходиться на другому поверсі 18-поверхового будинку та має площу 35 м². Планування роздільне, є балкон, санвузол суміжний.

Житло має відносно свіжий ремонт. Меблів та побутової техніки замало, але мінімальний набір в наявності: холодильник, пральна машина, плита, духова шафа.

Район розміщений відносно недалеко від центру, проте добре розвинена транспортна розв’язка.

Джерело: 048.ua