Подарунки військовим на новорічні свята: 10 ідей

0
53

Наближається Новий рік, на який заведено дарувати один одному подарунки. На жаль, сьогодні це свято для більшості українців не є таким радісним, як зазвичай, адже країна воює за свою незалежність. Але це не означає, що традиція обміну подарунками забута. Сьогодні ми поговоримо про те, що можна подарувати найкращим людям нашої держави – українським захисникам та захисницям.

10 ідей подарунків для військового(ї)

Почнемо з чогось просто, наприклад, з мультитулу. Це універсальний багатофункціональний інструмент, який може допомогти в багатьох складних ситуаціях. Залишається лише з’ясувати, який формфактор обрати. Ми радимо ніж або сокиру. Можна те і те одразу. Все залежить від бюджету. Але на таких речах точно не варто економити.

Фото з GoogleФото з Google

Гарний варіант для подарунка — портативна зарядка. Це може бути звичайний Powerbank або навіть зарядна станція. Все залежить від умов, в яких пристрій буде експлуатуватися і відповідно від цілей. У будь-якому випадку девайс повинен бути великої місткості та при цьому залишатися якомога компактнішим.

Фото з GoogleФото з Google

Тактичні аксесуари теж можуть стати гарним подарунком, адже вони є розхідниками, які завжди потрібні. Мова йде про такі речі, як: баф, рукавиці, навушники, капелюх, панама, кепка, окуляри, рюкзак, підсумок тощо.

Фото з GoogleФото з GoogleФото з GoogleФото з Google

Також військовому можна подарувати якісну і зручну термокружку, в якій можна буде носити як просту воду, так і чай або каву.

Фото з Google

Подарунок, який точно буде корисним для більшості військових — це набір для чищення зброї, який буде використовуватися регулярно, адже зброя повинна справно працювати, щоб не підвести під час бою.

Фото з Google

В холодну пору року актуальним подарунком буде термобілизна, завдяки якій воїн не буде мерзнути, а разом з тим знизиться ризик захворіти.

Фото з Google

Чудовим подарунком також може стати спальний мішок, адже в умовах бойових дій ця корисна річ є розхідником. Спальники часто губляться, рвуться, згорають і зношуються.

Фото з Google

Якщо вам важко визначитися з конкретним подарунком, то можна піти легшим шляхом і подарувати сертифікат у військторг, де його власник зможе обрати самостійно все необхідне.

Зазначимо окремо, що потрібно не забувати про збори та донатити за кожної можливості.

Редакція 048.ua вірить в перемогу України. Ми сподіваємося, що це станеться найближчим часом. Маємо надію, що вже наступного року українці зможуть обмінюватися не мілітарними подарунками, а звичайними приємними речами, які корисні виключно в цивільному житті.

Джерело: 048.ua