Шість років позбавлення волі з конфіскацією отримав 38-річний мешканець Одещини за наркозлочини

0
18

Збував, зберігав та вживав наркотичні засоби, а вдома влаштовував наркопритон.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

у березні поточного року співробітники Подільського районного управління поліції задокументували, як містянин двічі збув обмежену в обігу психотропну речовину – амфетамін загальною вагою 0,408 г. «Товар» з незаконного обігу правоохоронці вилучили. Його походження підтвердили експертним висновком. Також поліцейські вилучили й долучили до справи в якості речових доказів гроші, отримані зловмисником за обидві оборудки.

В ході досудового слідства поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання правопорушника, де виявили заборонений в обігу особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс вагою понад 80 грамів, який він зберігав без мети збуту. Належність засобу до наркотичного та вага також підтверджені експертним висновком.

Крім того, під час обшуку в будинку правопорушника знаходилися двоє громадян, які з його дозволу вживали там наркотики.

Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин, зокрема вчиненому у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту та у наданні приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів.

До суду правоохоронці скерували обвинувальний акт разом з угодою про визнання винуватості, укладеною між прокурором Подільської окружної прокуратури та обвинуваченим.

Суд затвердив угоду, визнав обвинуваченого винним за всіма статтями обвинувачення та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна.

Джерело: 048.ua