В Одесі компанія молодиків побила й пограбувала контролера та охоронця шлагбауму, — ФОТО

0
18

Одеські поліцейські розслідують обставини конфлікту біля вʼїзду на Ланжерон. Про вечірню бійку компанії молодиків з контролерами та охоронцем шлагбауму, що регулюють проїзд автівок до моря та платну парковку на узбережжі, правоохоронці дізнались від очевидців.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Попередньо встановлено, що ввечері компанія чоловіків прийшла до шлагбауму та почала його ламати. На зауваження 18-річного охоронця приватної фірми з пропускного режиму та двох контролерів місцевого комунального підприємства вони не реагували. Згодом між чоловіками виникла бійка, в ході якої один із порушників забіг до приміщення, з якого регулюється проїзд транспорту, і викрав з касового апарату 6 тисяч гривень. Після сутички всі учасники події з місця злочину втекли до приїзду правоохоронців.

Нині поліцейські встановили особу одного з них. Це 36-річний одесит. Заходи щодо встановлення інших правопорушників продовжуються.

Від медиків поліцейські дізнались, що внаслідок бійки обидва контролери отримали забої передпліччя, гематоми та садна, а один з них ще й забій голови.

Нині вони разом з охоронцем звернулись з відповідними заявами до поліції.

Джерело: 048.ua