В Одесі продовжують наводити лад на вулицях та міських парках

0
28

Працівники КП «Міські дороги» та КП «Міськзелентрест» 9 лютого продовжують поточні роботи з приведення в належний стан вулиць міста, а також з благоустрою парків, скверів та інших зелених зон міста.

Про це повідомили в Одеській міській раді.

На вулиці Пушкінській озеленювачі виконують роботи з очищення ялівцю від тогорічного листя та випадкового сміття. В Артпарку та на перехресті вулиць Краснова й Артилерійської привели в належний стан туї. У Преображенському парку і парку Шевченка виконуються роботи з очищення газонів та збір гілок після обрізання дерев.

У Старобазарному сквері робітники підприємства виконали полив чагарників. Також сьогодні робітники КП «Міськзелентрест» здійснюють прибирання на території Балківських схилів і Меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї.

Окрім цього, щодня з ранку на вулиці міста виходить спецтехніка підприємства, за допомогою якої виконується механічне прибирання доріг і площ міста.

Комунальники продовжують роботи з миття зупинкових комплексів, наводять лад на прилеглих до них територіях. Також фахівці підприємства працюють на вулиці Пушкінській – відновлюють плиткове покриття. На Миколаївській дорозі працівники КП виконали роботи з підняття до рівня проїжджої частини дощоприймача.

Джерело: 048.ua