В Одесі продовжують виконувати роботи з благоустрою міста

0
36

На вулицях Одеси щодня працюють близько 1200 комунальників та всі вони виконують різні роботи з благоустрою міста.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Протягом тижня працівники Комунальних підприємств «Житлово-комунальних сервісів», виконали прибирання підвідомчих територій та ще низку ремонтних робіт у підвідомчих будівлях.

Фахівці КП «ЖКС «Вузівський» виконали роботи із заміни ділянки трубопроводу системи водовідведення за адресами: пр-т Небесної Сотні, 12 і 10б. Також завершили роботи з поточного ремонту м'якої покрівлі над входом у під'їзд за адресою: пр-т Небесної Сотні, 5 і виконали роботи із заміни ділянки труби системи центрального опалення за адресою: пр-т Небесної Сотні, 26.

Працівники КП «ЖКС «Чорноморський» виконали заміну каналізаційного лежака за адресою: вул. Ак Корольова, 118/1. Також відремонтували покрівлю машинного приміщення за адресою: вул. Ільфа та Петрова, 14 (4-й під'їзд).

Робітники «ЖКС «Хмельницький» замінили аварійні ділянки каналізаційних труб за адресою: вул. Бабеля, 6, відновили освітлення за адресою: вул. Середня, 61, а також виконали складні роботи з ремонту каналізаційного стояка за адресою: вул. Дальницька, 15. Крім того, провели роботи з герметизації каналізаційного колодязя за адресою: вул. Адмірала Лазарева, 82.

Фахівці КП «ЖКС «Фонтанський» із залученням спецтехніки зняли аварійні елементи покрівлі за адресою: пр-т Шевченка, 8в (будівля пошкоджена внаслідок ворожої атаки). Також виконали роботи з ремонту трубопроводу водопостачання за адресою: вул. Армійська, 16/1.

Працівники КП «ЖКС «Пересипський» виконали ремонтні роботи із часткової заміни каналізаційного трубопроводу за адесою: вул. С. Ядова, 12.

Джерело: 048.ua