В Одесі провели круглий стіл з питання соціального захисту ветеранів

0
19

В Одесі Комітет Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провів засідання круглого столу «Інформаційна кампанія щодо виплат, пенсій та соціальних гарантій членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України».

Про це повідомили у міськраді.

Заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега ознайомила учасників зустрічі з програмами, якими передбачено надання різних видів допомоги та соціальних послуг ветеранам, їхнім родинам і членам сімей загиблих Захисників та Захисниць, і поділилася планами щодо розвитку системи реабілітації в Одесі.

Також члени Комітету та представники Мінветеранів за участю голови підкомітету з питань соціального захисту ветеранів Анатолія Остапенка та заступника Міністра у справах ветеранів України Руслана Приходька ознайомилися з роботою міського простору «Єдине вікно ветерана» та КУ «Сервісний офіс «Хаб Ветеран», що розташовані за адресою: вул. Косовська, 2Д. Під час діалогу обговорили з керівниками профільних структур мерії проблемні питання, які потребують вирішення для ефективної практичної реалізації ветеранської політики.

Після обміну досвідом та дискусії щодо проблематики голова підкомітету з питань соціального захисту ветеранів Комітету Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Анатолій Остапенко зазначив, що, незважаючи на всі складнощі воєнного часу, в Одесі постійно розширюють роботу з підтримки ветеранів, і члени Комітету відзначають, що вона знаходиться на досить високому рівні.

Джерело: 048.ua