В Одесі провели в останній шлях загиблого прикордонника

0
47

До Одеси «на щиті» повернувся патріот, захисник України, воїн Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Кирило Петрук.

Про це повідомили в ДПСУ.

Військові ритуали відбулись в Будинку офіцерів та на цвинтарі. Йому було лише 24 роки, 5 з яких він присвятив справі охорони державного кордону.

Молодший сержант Петрук Кирило Володимирович загинув 24 листопада 2023 року, виконуючи бойове завдання на ділянці відповідальності Херсонського прикордонного загону в районі населеного пункту Широка Балка, в результаті ворожого артилерійського обстрілу.

Народився Кирило у селі Сокільча Попільнянського району Житомирської області. Кирило розпочав свій шлях військового у вересні 2019 року в Одеському прикордонному загоні Південного регіонального управління.

«Кирило був доброю, відповідальною, витриманою, вихованою, тактовною, скромною та простою у спілкуванні людиною. Людиною з великої літери, яка тонко вирішувала проблеми, цінувала і рахувалася з думкою інших, завжди приймаючи оптимальні рішення. Він був професіоналом своєї справи», – зазначив його начальник комендант комендатури забезпечення Володимир.

Джерело: 048.ua