В Одеському районі «на гарячому» затримали торговця наркотиками

0
20

За незаконну протиправну діяльність місцевому чоловіку загрожує ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Одещини.

Співробітники поліції встановили, що 39-річний житель Усатівської територіальної громади торгує особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, обіг якого заборонено.

Вжитими заходами поліцейські задокументували факт реалізації зловмисником пакетика з «товаром» за 1000 гривень на одній із вулиць населеного пункту, в якому він проживає.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу збутий наркотик, який підтвердили за допомогою експрес-тесту, а також гроші, отримані правопорушником за оборудку.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено та вилучено декілька пакетів із не розфасованим «товаром». Увесь він скерований на експертизу для підтвердження походження та встановлення ваги.

«Фігуранта затримали, йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів. За цей злочин чоловіку загрожує від шести до десяти років увʼязнення з конфіскацією майна. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Далі будуть встановлювати інших осіб, причетних до наркотрафіку.

Джерело: 048.ua