Вдарив сусіда ножем та втік: в Одесі затримали 30-річного зловмисника

0
10

Під час конфлікту між двома жителями багатоквартирного будинку один декілька разів вдарив другого ножем. На жаль, від отриманих поранень потерпілий за декілька днів помер у лікарні. Правопорушнику за скоєне загрожує до десяти років увʼязнення.

Про це розповіли у ГУНП Одещини.

Подія сталася у дворі багатоповерхівки на вулиці Канатній. Поліцейські встановили, що коли двоє сусідів 30-ти та 59-ти років йшли в бік подвірʼя, молодший за віком чоловік першим увійшов у ворота в арці й зачинив хвіртку перед обличчям старшого.

59 — річний чоловік зайшов вслід за ним, через це між чоловіками виникла словесна перепалка та штовханина. В ході сутички молодик дістав із сумки ніж та декілька разів вдарив ним літнього сусіда, поранивши йому живіт, плече та кисть руки. Після скоєного, зловмисник втік, а «швидку» та поліцію для потерпілого викликали інші жителі будинку.

Пораненого у тяжкому стані госпіталізували, але, на жаль, на третій день, не приходячи до свідомості, він помер. Тіло небіжчика слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку територіального підрозділу поліції встановили правопорушника та розшукали його менш ніж за добу на території того ж району. Знаряддя злочину чоловік позбувся і щодо свого протиправного вчинку нічого не пояснює.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває.

Джерело: 048.ua