Влаштував стрілянину біля бару: 24-річному одеситу повідомили про підозру у хуліганстві

0
13

Подія сталася на великодні свята ввечері біля бару одного з сіл Березівського району. Поліцейські встановили, що 24-річний житель Одеси у стані алкогольного сп’яніння випадково штовхнув місцеву незнайому йому жінку, що обурило її супутника, і чоловіки почали з’ясовувати стосунки між собою.

Про це повідомили у поліції.

В ході конфлікту під’їхав родич фігуранта, щоб забрати його, і останній сів до нього в автівку. Від’їжджаючи, зловмисник опустив скло дверцяти та здійснив декілька пострілів зі свого пістолета травматичної дії, спорядженого гумовими кулями, у бік автомобіля «ВАЗ», який був припаркований біля закладу.

Унаслідок стрілянини ніхто з людей на щастя не постраждав, а ось заднє скло транспортного засобу було пошкоджено.

В рамках розпочатого слідчими кримінального провадження поліцейські розшукали правопорушника і вилучили у нього пістолет, а з місця стрілянини – гільзи, які скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів ми повідомили фігуранту про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчі дії тривають», — повідомив слідчий відділяння поліції № 2 Березівського районного відділу поліції Олександр Молодець.

Джерело: 048.ua