Зайшли і вже не вийшли: в Одесі в ТЦК утримують співробітників «екстренки» та не дають їм виконувати свою роботу, — ВІДЕО

0
18

В Одесі ТЦК відмовились відпускати співробітника "екстренки", який прийшов оновити дані. Коли чоловіку стало зле і по нього приїхали медики, їх також затримали.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua з посиланням на УСІ.

До Київського РТЦК та СП сьогодні, 11 червня, вранці об 11:00 прийшов водій карети екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб виконати свій обов'язок з оновлення даних. Але відпустити його співробітники ТЦК відмовились.

"Через поважний вік йому стало погано, і чоловіку викликали медиків, яких після приїзду також відмовились відпускати", — йдеться у повідомленні.

Станом на 15:00 медиків не відпустили навіть для того, щоб вони змогли госпіталізовувати постраждалого водія.

Видання, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що у вищезгаданому РТЦК "з приходом нового начальника військкомату співробітники, які там проходили службу роками, а також співробітники, які працювали на громадянських посадах, звільнились через неможливість працювати".

Також зазначимо, що в мережі ширяться відео з-під стін Київського РТЦК та СП, на якому між співробітниками "екстренки" та ТЦК сталася бійка після того, як з'явилася інформація, що їх колег затримали.

Джерело: 048.ua