Затримали п’яного водія вантажівки, який на трасі Київ-Одеса травмував трьох людей

0
12

Автопригода сталася 1 вересня, близько 21-ї години, на трасі Київ – Одеса неподалік села Єгорівка Дачненської ОТГ.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що 35-річний водій вантажного автомобіля «MAN» під час перестроювання з середньої смуги в крайню праву не помітив легковий автомобіль «ВАЗ» під керуванням 30-річної жінки, яка їхала по ній, і здійснив зіткнення. Від удару легковик з’їхав у кювет.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водійка легковика та двоє її дітей – 10-річна донька й 14-річний син. Усю родину каретою швидкої допомоги доставили до лікарні з різними травмами. У жінки відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Водія вантажівки перевірили на стан сп’яніння на місці події, він був п’яний. Допустима норма алкоголю в його організмі перевищувала майже в 13 разів.

Як повідомив заступник начальника слідчого відділу відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 Сергій Слівченко, слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України та затримали водія вантажівки в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного спʼяніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження, та обрання запобіжного заходу.

В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Джерело: 048.ua