Жінка з Одещини проведе за ґратами понад п’ять років за крадіжку грошей

0
31

Результатом роботи слідчих став обвинувальний вирок суду для мешканки Подільського району, яка зняла гроші в банкоматі з чужої картки та привласнила їх собі.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Торік у липні до територіального підрозділу поліції звернулася громадянка, яка заявила про зникнення з її банківського рахунку 20 тис. грн, про що вона дізналася з СМС-повідомлення, яке надійшло на її мобільний. Як виявилось, банківську картку, на якій був записаний пін-код, жінка загубила і своєчасно не заблокувала.

В результаті вжитих заходів поліцейські встановили спочатку банкомат, де були зняті гроші, а потім і особу, яка це зробила. Нею виявилась раніше судима місцева мешканка, яка перебувала на іспитовому строку за крадіжку свійських тварин.

Знайшовши картку зловмисниця, замість того, щоб повідомити про це до поліції або банківської установи, зняла з неї гроші та привласнила їх. За винятком п’ятиста гривень, які правопорушниця встигла витратити на власні потреби, всі кошти поліцейські вилучили під час слідчих дій. Наразі вони повернуті власниці.

Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду, який взяв до уваги зібрані поліцейськими докази, визнав обвинувачену винною і призначив їй покарання у вигляді п`яти років та одного місяця позбавлення волі, частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком суду.

Джерело: 048.ua