Джип по ціні Daewoo Lanos: що можна купити на Одещині, — ФОТО

0
17

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику. Минулого разу ми підбирали круте авто за ціною Daewoo Lanos, яке можуть дозволити собі молоді хлопці. Цього разу ми розглянемо, який позашляховик або кросовер можна придбати, маючи обмежений бюджет.

В Одеській області наразі найдешевший Lanos на ходу коштує 1150 доларів. По кузову є багато питань, а стан салону оцінити неможливо, оскільки продавець не додав відповідні фото. В описі він вказав, що мотор та КПП в нормальному стані, а по ходовій частині є певні недоліки.

За найдорожчий Daewoo Lanos просять 4200 доларів. Фото зроблені в темну пору доби, але навіть так видно нюанси по ЛКП. Стан салону трішки гірший, ніж у аналогічних варіантів із попередніх наших матеріалів.

В бюджеті від 1150 до 4200 доларів ми знайшли п'ять джипів. Але наголошуємо, що не рекомендуємо купувати будь-який з автомобілів, які потрапили у добірку. Редакція лише показує ситуацію на вторинному ринку авто в нашому регіоні.

Відкриває добірку ВАЗ 2121. Автомобіль зійшов з конвейеру у 1991 році. Під капотом бензиновий двигун об'ємом 1.6 літра. Механічна коробка перемикання передач.

Автомобіль було модифіковано, про що продавець розповів в описі: "Ступиці з нерегульованими підшипниками. КПП 5-ступка (придбана новою). Нові супорти, гальмівні диски, головний гальмівний. Троса ручника нові. Генератор 73А. Стартер нового зразка. Замінено кермовий редуктор. Салон перешитий. Встановлена ​​жорстка стеля. Фари та ПТФ нові від WESEM".

Зовні машина виглядає добре, але є незначні нюанси по кузову. Салон охайний.

Переходимо до Jeep Cherokee 1989 року випуску, під капотом якого знаходиться прожерливий бензиновий двигун на чотири літри. КПП механічна.

Зовні машина виглядає не ідеально, але повністю відповідає своїй вартості. Фото салону відсутні.

"Не гнилий, не битий, не іржавий. Наша реєстрація. Мости та роздатка працюють. Потрібна заміна бензонасосу та акумулятора", — вказав в описі продавець.

На черзі Daihatsu Terios 2003 року випуску. Під капотом скромний бензиновий двигун об'ємом 1.3 літра. Автоматична коробка передач.

По кузову є вм'ятини. Салон у відмінному стані.

В описі продавець вказала, що є проблеми з АКПП. Натомість двигун в робочому стані.

Тепер розглянемо Suzuki Vitara 1995 року з дволітровим бензиновим двигуном. КПП механічна.

Зовні машина виглядає доволі непогано. Салон дещо затертий, але загалом стан непоганий.

"Зроблено ходову. Кузов на 5 балів. Лакофарбове покриття освіжалося минулого року. Компресія у всіх циліндрах — 12. Масло не бере", — вказав в описі продавець.

Закриває добірку Chery Tiggo 2008 року випуску. Серед всіх варіантів, це єдине авто, яке не оснащене повним приводом. Під капотом бензиновий двигун об'ємом 2.4 літри. Встановлено ГБО. Автоматична КПП.

Кузов візуально в нормальному стані, хоча місцями є "рижики". Салон затертий, але чистий.

"Тонування в коло. Нова гума. Кондиціонер заправлений. Є дрібні нюанси по кузову, невеликі грибки", — вказав в описі продавець.

Джерело: 048.ua