На Одещині розлючений клієнт пограбував пошту, — ФОТО

0
15

Поліцейські повідомили про підозру пенсіонеру з Подільська у скоєнні пограбування працівників пошти. Чоловік силоміць забрав гроші з каси. Суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Днями вранці на спецлінію "102" від співробітника поштового відділення надійшло повідомлення про те, що один із відвідувачів забрав із каси гроші у сумі 8,5 тисяч гривень.

Як встановили поліцейські, громадянин отримав на пошті посилку із запчастиною на автівку, заплатив за неї понад дві тисячі гривень і пішов на вулицю до транспортного засобу, але невдовзі повернувся і почав вимагати від персоналу повернення коштів, оскільки отриманий товар йому не підійшов. На відмову чоловік відреагував надто емоційно, почав сваритися, а потім, схопивши зі стійки канцелярський ніж та погрожуючи ним, зайшов за робочий стіл, самостійно відкрив кришку касового апарату і забрав гроші.

З місця пригоди чоловік поїхав на власному автомобілі. Оперативники встановили особу зловмисника, яким виявився 69-річний місцевий мешканець, і за годину він вже був у територіальному підрозділі поліції.

Кошти, які фігурант забрав із каси, повернуті у повному обсязі. Чоловіку ж повідомили про підозру у грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває.

Джерело: 048.ua