Загубився на пляжі й пішов шукати готель: поліція розповіла про пошуки 9-річного хлопчика з Київщини, — ФОТО

0
23

Одеські поліцейські розповіли про пошуки 9-річного Іллі з Київщини, який загубився на пляжі й пішов шукати готель. Наразі із хлопчиком все добре. Він вже поїхав з мамою додому.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

До поліції надійшло повідомлення від громадянки про те, що на пляжі «Ланжерон» загубилася дитина, а в її матері розрядився телефон, тому вона самостійно не змогла повідомити про пригоду.

На місце події одразу були направлені правоохоронці.

«Уточнивши у матері зниклого 9-річного Іллі його прикмети, негайно були розпочаті пошукові заходи. Хлопчика шукали вздовж моря, в зеленій зоні, на прилеглій території, по маршруту, що вів до готелю, в якому оселилася сім’я. Врешті, розшукуваного ми виявили за місцем мешкання», — розповіла інспекторка ювенальної превенції територіального підрозділу поліції Олена Міщенко.

Як зʼясувалося, коли мама випустила сина з поля зору і пішла його шукати, він пізніше, так само, не виявив її на своєму місці і теж пішов на пошуки. Зрозумівши, що загубився, хлопчик вирішив піти в готель, питаючи дорогу у перехожих.

«Прикрий випадок стався з родиною в останній день відпочинку в Одесі. Сьогодні Ілля з мамою поїхали додому на Київщину», — додали у поліції.

Джерело: 048.ua